Klassikeren over dem alle

Saddel­tags­kviste

En utrolig flot kvist som giver boligen et nyt liv og skaber en fantastisk stemning i rummet.

01

Saddeltagskviste fra Dormus

En saddeltagskvist er klassikeren over dem alle, og den mest sælgende i Danmark. Det er en utrolig flot kvist som giver boligen et nyt liv og skaber en fantastisk stemning i rummet.

Saddeltagskvisten kan udføres i mange forskellige varianter, for at definere forskellige varianter er der gennem tiden opstået forskellige ”betegnelser” for løsninger. F.eks. er Københavnerkvisten en saddeltagskvist med et dannebrogsvindue (4 vindues rammer opdelt i 2 fag med ca. 2/3 ramme nederst og 1/3 øverst) selve kvisten er udført med en gesims, oftest en kvartstaf gesims.

En anden variant er Rytterkvisten, som er en saddeltagskvist med 45 graders tag. Alle typer saddeltagskviste kan udføres med afvalmet tag.

Hvorfor vælge karnapper fra Dormus A/S

Dormus har egen tegnestue, produktion og montageafdeling for optimal koordinering af processerne i tæt samarbejde med rådgivere og bygherre.

Vores produkter produceres i dansk kvalitet fra vores fabrik i Svendborg. Vi levererer din nye karnap med afsæt i kvalitet, æastetik og respekt for den bygning, hvorpå vi med monterer med største nøjagtighed.

Kontakt vores rådgivere for at høre mere om dine muligheder for at få en kvalitetskarnap til din bolig eller bygning.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.