Mere naturligt lys til boligen

Ovenlys­vinduer

Efter i 2003 at have lavet kviste med glas i taget, har vi overført ideen til et unikt ovenlys element. Udført på projektspecifikke mål med højeste isoleringsværdi og optimalt lysindfald, med absolut minimalt vedligehold.

01

02

Ovenlysvinduer fra Dormus

Dormus ovenlysvinduer er produceret med afsæt i vores filosofi om fantastisk håndværk, der produceret med respekt for bygningen og løfter dens funktion og finesse.

Vores ovenlysvinduer er produceret med afsæt i stor erfaring fra kvistproduktion og montage. Herfra har vi overført principperne om ensartet høj kvalitet samt hurtig montage på pladsen til de enkelte ovenlyselementer.

Udviklingen af elementet startede i 2003 og blev præsenteret på Byggerimessen i Fredericia året efter. I forhold til tidligere produkter er løsningen udviklet med holdbarhed for øje, samt anvendelse af uorganiske materialer med maksimal isoleringsevne – uden kanter hvor vandet skal over, altså som en glat flade i glas. Flere af de aktører, der producerer ovenlysvinduer, har efterfølgende hævet kvaliteten af deres produkter ved anvendelse af netop denne innovative kvalitetsløsning, der kendetegner Dormus høje standarder.

Ovenlysvindue til lav taghældning og fladt tag

Dormus ovenlysvinduer kan monteres i stort set alle konstruktioner, også i fladt tag og tag med lav taghældning.

Vi producerer ovenlys elementerne på projekt specifikke mål og udformning med løsninger der optimeres i forhold til byggeriets arkitektoniske udtryk og processer.

Ovenlys, der bringer liv og elegance

Med et Dormus ovenlysvindue kan du invitere solens naturlige stråler ind i hjemmet og åbne for mere harmoni i dine rum.

Vi hjælper med individuelle tilpasninger, som giver lys og plads. Vores ovenlysvinduer er naturligvis udformet i ensartet høj kvalitet og optimeret til at mindske byggeomkostninger.

Vores ovenlysløsninger dækker helt fra flad tagtype til mansardtag. Hovedformålet er naturligvis at bringe lys til boligen, men ligeledes at sørge for gode forhold til ventilation og udluftning.

Vi anvender Structural Glassing til vores løsninger, hvilket giver unikke fordele til dit ovenlysvindue, da der ikke bruges aluminiumslister eller anden glasbefæstigelse, som kan være med til at holde på skidt og snavs. Bemærk dertil at vi heller ikke anvender gummilister, der med tiden nedbrydes af sol og andet vejr.

Resultatet? Du får en æstetisk flot og vedligeholdelsesvenlig overflade i rent glas, der suger sollyset ind og holder flot takket være det stærke hærdede glas.

Ovenlysvinduer i samarbejde med Rockwool

Karmen til vores ovenlysvindue er optimeret i samarbejde med Rockwool med anvendelse af Rockwool produkter i karmen, for optimal U-værdi samt stor holdbarhed af det samlede element.

Vor løsning tilgodeser levetiden på de enkelte delelementer i konstruktionen, således at fugen, der tætner konstruktionen ved overgang fra glas til karm, ligger under glasset for optimal levetid på denne.

Ved anvendelse af præfabrikerede elementer optimeres byggepladsudgifterne og giver ensartet høj kvalitet, som ikke kan opnås ved plads byggede løsninger.

Hvorfor vælge karnapper fra Dormus A/S

Dormus har egen tegnestue, produktion og montageafdeling for optimal koordinering af processerne i tæt samarbejde med rådgivere og bygherre.

Vores produkter produceres i dansk kvalitet fra vores fabrik i Svendborg. Vi levererer din nye karnap med afsæt i kvalitet, æastetik og respekt for den bygning, hvorpå vi med monterer med største nøjagtighed.

Kontakt vores rådgivere for at høre mere om dine muligheder for at få en kvalitetskarnap til din bolig eller bygning.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.