Ovenlysvinduer fra Dormus

Dormus ovenlysvinduer er produceret med afsæt i vores filosofi om fantastisk håndværk, der produceret med respekt for bygningen og løfter dens funktion og finesse.

Vores ovenlysvinduer er produceret med afsæt i stor erfaring fra kvistproduktion og montage. Herfra har vi overført principperne om ensartet høj kvalitet samt hurtig montage på pladsen til de enkelte ovenlyselementer.

Udviklingen af elementet startede i 2003 og blev præsenteret på Byggerimessen i Fredericia året efter. I forhold til tidligere produkter er løsningen udviklet med holdbarhed for øje, samt anvendelse af uorganiske materialer med maksimal isoleringsevne – uden kanter hvor vandet skal over, altså som en glat flade i glas. Flere af de aktører, der producerer ovenlysvinduer, har efterfølgende hævet kvaliteten af deres produkter ved anvendelse af netop denne innovative kvalitetsløsning, der kendetegner Dormus høje standarder.

Ovenlysvindue til lav taghældning og fladt tag

Dormus ovenlysvinduer kan monteres i stort set alle konstruktioner, også i fladt tag og tag med lav taghældning.

Vi producerer ovenlys elementerne på projekt specifikke mål og udformning med løsninger der optimeres i forhold til byggeriets arkitektoniske udtryk og processer.

Ovenlysvinduer i samarbejde med Rockwool

Karmen til vores ovenlysvindue er optimeret i samarbejde med Rockwool med anvendelse af Rockwool produkter i karmen, for optimal U-værdi samt stor holdbarhed af det samlede element.

Vor løsning tilgodeser levetiden på de enkelte delelementer i konstruktionen, således at fugen, der tætner konstruktionen ved overgang fra glas til karm, ligger under glasset for optimal levetid på denne.

Ved anvendelse af præfabrikerede elementer optimeres byggepladsudgifterne og giver ensartet høj kvalitet, som ikke kan opnås ved plads byggede løsninger.