Mere naturligt lys til boligen

Karnapper

Med vores store erfaring med kvist produktion, har vi overført principperne om ventileret konstruktion, ensartet høj kvalitet samt hurtig montage på pladsen til karnapper.

01

02

Karnapper

Med vores store erfaring med kvist produktion, har vi overført principperne om ventileret konstruktion, ensartet høj kvalitet samt hurtig montage på pladsen til karnapper.

Vi producerer karnapper på projekt specifikke mål og udformning med løsninger der optimeres i forhold til byggeriets arkitektoniske udtryk og processer.

Ved anvendelse af præfabrikerede elementer optimeres byggepladsudgifterne og giver ensartet høj kvalitet, som ikke kan opnås ved plads byggede løsninger.

Efter fokus på at bygge uorganisk, har Dormus med flere samarbejdspartnere udviklet en uorganisk karnapløsning, med minimal vægt, tykkelse, maksimal styrke og isolering. Konstruktionen arbejdes der på at kunne implementere i kvistkonstruktionen fremadrettet.

Hvad giver en karnap din bolig?

En karnap er et fremspringende parti, der kan have både døre og vinduer, men typisk ses med blot vinduer. Karnappen giver mere naturligt lys til boligen, gør det muligt at indrette en hyggelig krog og giver mere plads. Den praktiske tilbygning giver med andre ord både mere plads og mulighed for at friske rummet op.

Fordi den kan påvirke både arkitektur, funktionalitet og boligens energiomsætning, er det vigtigt at rådføre dig med en ekspert, der kan give dig vejledning i alt fra materialer til lysindfald m.m.

Hos Dormus A/S hjælper vi dig med at finde nøjagtigt den karnap, der passer dine ønsker til design og funktion.

Hvorfor vælge karnapper fra Dormus A/S

Dormus har egen tegnestue, produktion og montageafdeling for optimal koordinering af processerne i tæt samarbejde med rådgivere og bygherre.

Vores produkter produceres i dansk kvalitet fra vores fabrik i Svendborg. Vi levererer din nye karnap med afsæt i kvalitet, æastetik og respekt for den bygning, hvorpå vi med monterer med største nøjagtighed.

Kontakt vores rådgivere for at høre mere om dine muligheder for at få en kvalitetskarnap til din bolig eller bygning.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.