Personligt præg

Halv­cirkel­kviste

Denne type kvist giver et personligt præg og udtryk som gør utrolig meget for boligen. Halvcirkelkviste er kendetegnet ved det cirkulære tag.

01

Halvcirkelkviste fra Dormus

Halvcirkeltagskviste er kendetegnet ved det cirkulære tag, hvor cirkeludsnittes er den samme som den udvendige kvistbredde på flunke.

Denne Dormus kvist giver boligen et andet præg end det traditionelle udtryk ved en kvist til førelse, dog uden at skæmme det overordnet udtryk af boligen. Denne type kvist giver et personligt præg og udtryk som gør utrolig meget for boligen.

Konstruktionen af denne type kvist giver en forholdsvis høj kvist i forhold til bredden og kræver som følge deraf et stører tagareal end en traditionel butagskvist.

Hvorfor vælge karnapper fra Dormus A/S

Dormus har egen tegnestue, produktion og montageafdeling for optimal koordinering af processerne i tæt samarbejde med rådgivere og bygherre.

Vores produkter produceres i dansk kvalitet fra vores fabrik i Svendborg. Vi levererer din nye karnap med afsæt i kvalitet, æastetik og respekt for den bygning, hvorpå vi med monterer med største nøjagtighed.

Kontakt vores rådgivere for at høre mere om dine muligheder for at få en kvalitetskarnap til din bolig eller bygning.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.