Fladtagskviste

En fladtagskvist er en alsidig løsning, hvor du har mulighed for at foretage gode materialevalg, hvor der endda kan monteres glas i taget, hvilket giver et fantastisk sammenspil med f.eks. aluminiumsmaterialer. Fordi der er en høj grad af glas og vinduer på vores fladtagskviste. kommer der helt naturligt meget mere lys ind i boligen – og det er godt for både rummet og husets beboere.

Et godt lysindfald spiller en stor rolle for den måde, vi oplever vores rum på. Særligt naturligt lys er behageligt og opkvikkende, hvorfor det er vigtigt i bl.a. kontorrum, børneværelser etc.

Den ekstra mængde af gennemstrømmende lys giver dog ikke kun bedre lysforhold til de personer, der opholder sig i rummet, men får også rummet til at fremstå større. På den måde er fladtagskviste til stor gavn for det indeklima, du og din familie færdes i.

Din bolig, dine præferencer

Når du vælger fladtagskviste hos Dormus, forstår vi, det er en løsning til din bolig eller bebyggelse, hvorfor den skal være i overensstemmelse med dine præferencer.

Derfor kan du frit vælge og få tilpasset din kvist-løsning, uanset om du ønsker en mere synlig eller mere diskret kvist – eller hvis du blot har byggetekniske hensyn at tage forbehold for.

Da flot og elegant design tager sig bedst ud, når det bliver ved med at fremstå nyt, er fladtagskvistene bygget så praktisk, at vandet bliver ført væk fra vinduet, så levetiden er lang. Samtidig er zink-beklædninger med til at sikre, der ikke kan gro alger, rust etc. på materialet, hvorfor løsningen er vedligeholdelsesfri og fremstår flot år efter år.

Vi kan rådgive i valget af fladtagskvist

Skal du have monteret smukke nye fladtagskviste på din bygning eller ejendom? Hos Dormus får du kyndig vejledning fra eksperter i kviste og karnapper. Vi vejleder gerne, så du for en smuk løsning, der bidrager positivt til både byggestilens design og ejendomsvurderingen.

Få dine fladtagskviste i den rette arkitektoniske stil

Kontakt os for at høre meget mere om, hvordan vi kan levere en fladtagskvist, som giver bedre lysforhold og matcher din boligs arkitektoniske design til punkt og prikke. Vi porducerer selv vores stærke produkter på Fyn og kan foruden specialbygning klare montering over hele landet, hvor dygtige og specialiserede  fagfolk forener den nye kvist med dit hjem for det optimale slutresultat.