Fladtagskviste

En fladtagskvist er en alsidig løsning, når det kommer til materialevalg, hvor der endda kan monteres glas i taget, således der kommer meget mere lys ind i boligen.

Et godt lysindfald spiller en stor rolle for den måde, vi oplever vores rum på. Særligt naturligt lys er behageligt og opkvikkende, hvorfor det er vigtigt i bl.a. kontorrum, børneværelser etc.

Den ekstra mængde af gennemstrømmende lys giver dog ikke kun bedre lysforhold til de personer, der opholder sig i rummet, men får også rummet til at fremstå større. På den måde er fladtagskviste til stor gavn for det indeklima, du og din familie færdes i.

Din bolig, dine præferencer

Når du vælger en fladtagskvist hos Dormus, forstår vi, det er en løsning til din bolig eller bebyggelse, hvorfor den skal være i overensstemmelse med dine præferencer.

Derfor kan du frit vælge og få tilpasset din kvist-løsning, uanset om du ønsker en mere synlig eller mere diskret kvist – eller hvis du blot har byggetekniske hensyn at tage forbehold for.

Da flot og elegant design tager sig bedste ud, når det bliver ved med at fremstå nyt, er fladtagskvistene bygget så praktisk, at vandet bliver ført væk fra vinduet, så levetiden er lang. Samtidig er zink-beklædninger med til at sikre, der ikke kan gro alger, rust etc. på materialet, hvorfor løsningen er vedligeholdelsesfri og fremstår flot år efter år.