Mere naturligt lys i boligen

Fladtags­kviste

En fladtagskvist er en alsidig løsning, hvor du har mulighed for at foretage gode materialevalg, hvor der endda kan monteres glas i taget, hvilket giver et fantastisk sammenspil med f.eks. aluminiumsmaterialer.

01

Fladtagskviste fra Dormus

En fladtagskvist er en alsidig løsning, hvor du har mulighed for at foretage gode materialevalg, hvor der endda kan monteres glas i taget, hvilket giver et fantastisk sammenspil med f.eks. aluminiumsmaterialer. Fordi der er en høj grad af glas og vinduer på vores fladtagskviste. kommer der helt naturligt meget mere lys ind i boligen – og det er godt for både rummet og husets beboere.

Et godt lysindfald spiller en stor rolle for den måde, vi oplever vores rum på. Særligt naturligt lys er behageligt og opkvikkende, hvorfor det er vigtigt i bl.a. kontorrum, børneværelser etc.

Den ekstra mængde af gennemstrømmende lys giver dog ikke kun bedre lysforhold til de personer, der opholder sig i rummet, men får også rummet til at fremstå større. På den måde er fladtagskviste til stor gavn for det indeklima, du og din familie færdes i.

Vi kan rådgive i valget af fladtagskvist

Skal du have monteret smukke nye fladtagskviste på din bygning eller ejendom? Hos Dormus får du kyndig vejledning fra eksperter i kviste og karnapper.

Vi vejleder gerne, så du for en smuk løsning, der bidrager positivt til både byggestilens design og ejendomsvurderingen.

Din bolig, dine præferencer

Når du vælger fladtagskviste hos Dormus, forstår vi, det er en løsning til din bolig eller bebyggelse, hvorfor den skal være i overensstemmelse med dine præferencer.

Derfor kan du frit vælge og få tilpasset din kvist-løsning, uanset om du ønsker en mere synlig eller mere diskret kvist – eller hvis du blot har byggetekniske hensyn at tage forbehold for.

I praksis er en fladtagskvist ikke med fladt tag, men med svagt fald (hældning afhængig af materialevalg) enten udført som saddeltag evt. kombineret med lige vindskede.

Alternativ kan kvisten udføres med kuvertfald mod hovedhuset hvor front og flunke har samme højde. Fladtagskviste er et godt valg ved bredde kviste, da taget ikke bliver dominerende i forhold til feks saddeltag med 15 grader.

Få dine fladtagskviste i den rette arkitektoniske stil

Kontakt os for at høre meget mere om, hvordan vi kan levere en fladtagskvist, som giver bedre lysforhold og matcher din boligs arkitektoniske design til punkt og prikke. Vi porducerer selv vores stærke produkter på Fyn og kan foruden specialbygning klare montering over hele landet, hvor dygtige og specialiserede fagfolk forener den nye kvist med dit hjem for det optimale slutresultat.

Hvorfor vælge karnapper fra Dormus A/S

Dormus har egen tegnestue, produktion og montageafdeling for optimal koordinering af processerne i tæt samarbejde med rådgivere og bygherre.

Vores produkter produceres i dansk kvalitet fra vores fabrik i Svendborg. Vi levererer din nye karnap med afsæt i kvalitet, æastetik og respekt for den bygning, hvorpå vi med monterer med største nøjagtighed.

Kontakt vores rådgivere for at høre mere om dine muligheder for at få en kvalitetskarnap til din bolig eller bygning.

Send forespørgsel

Send forespørgsel

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.