Altankviste

Dormus’ altankviste er af høj kvalitet og kan tilpasses efter kundens behov. Altankviste anbefales til kunder, som vil integrere naturen i boligen. En Altankvis fra Dormus forener de skiftene årstiders forskellige udtryk med det personlige udtryk og den charme, som hviler i kundens bolig. En altankvist vil gøre rummet mere lyst og luftigt og invitere til mere brug ved at gøre det til et sted man har lyst at være.

Godt for boligværdi og indeklima

Går du med tanker om at skabe et mere hyggeligt indeklima samt give huset et helt unikt look i dansk design ved tagetagen?

Altankvisten er en ganske unik og charmerende måde at gøre rummet fortryllende på. Ikke blot fordi du installerer en elegant sammenkobling mellem dit hjem og den frie omkringliggende natur, men også fordi de flotte døre ved kvisten tillader det naturlige lys at strømme ind i din bolig, hvormed du får oplevelsen af et lysere og større rum. Særligt rum som f.eks. stue, kontor eller børneværelse får stor glæde af det naturlige lys, der smitter positivt af på humøret og skærper koncentrationsevnen i f.eks. et hjemmearbejdsrum.

Med altandelen tildeler du samtidig boligen flere brugbare kvadratmeter, der ikke blot giver dig glæde og hyggestunder, men tager sig flot ud i husets salgsrapport.

Dormus’ altankviste fås naturligvis i den udformning, der passer din bolig og dine personlige præferencer.

Specialbyggede altankviste

Hos Dormus A/S har vi stor erfaring i at opfylde vores kunders varierende ønsker, så de får en kvist, der matcher hjemmets arkitektoniske stil og harmonerer med hele miljøet.

Du har selv mulighed for at sætte dit præg på udformningen af din altankvist, hvorefter specialuddannede fagfolk producerer den fra vores adresse på Fyn. Når kvisten er færdigproduceret og kvalitetskontrolleret, har vi naturligvis erfarne montører, der kan bygge den nye del på hjemmet.

Kort sagt leverer vi totalløsningen i en form, der passer dit hus og dine behov. Kontakt os og hør nærmere.